by Nemesis July 1st 2007, 5:43 pm
blackandwhite - parazzics_smc
verbal - verbal_o7
Nemesis - asta_e_idul_meu
1381 - cristy_rvd
lexyboy1992 - ade_alex2
panterasboss - panterasbossSuntem 6, nimeni nu s-a mai inscris de o zi (acest topic ar fii ok daca ar fii mutat in Games, poate mai incolo...), deci mai bine incepem, inainte sa ne pierdem cheful si sa uitam de campionat, cine vrea sa se inscrie poate sa inlocuiasca un user care renunta sau nu se prezinta la meciuri.
Reguli:
1) jucati-va meciurile pana la termenul limita sau postati aici daca nu puteti sa jucati, puteti sa va amanati niste meciuri cateva zile
2) NU MISCATI BILA ALBA, DELOC, NICIODATA, CHIAR DACA VRETI, AM ZIS NU !
3) se joaca 3 meciuri, mereu se vor juca 3 meciuri, pentru poolaveraj, puteti sa renuntati desigur, adica daca adversarul are 2-0 si nu aveti niciun chef puteti sa ziceti ca e 3-0, sau daca cel care are 2-0 s-a plictisit poate sa zica 2-1
4) nu e tur-retur, nu avem alte cupe, inca
5) eu fac clasamentul si chestii, nimeni nu va posta clasamentul sau etapa, nu trebuie sa cream confuzie, daca nu pot sa ma ocup o sa il rog pe 1381 sau black sa posteze in locul meu
6) daca vi se blocheaza PC-ul in timpul unei partide dati si voi un Print Screen
7) incercati sa terminati partida daca tot ati inceput-o
opt) incercati sa intrati pe acest topic cel putin o data pe zi
9) daca plecati undeva sau aveti treaba intr-o zi puteti sa ziceti aici ca sa tin cont de acest lucru
10) nu dati BUZZ cand celalalt vrea sa dea cu bila in bila si cand jucati pool nu vorbiti cu alti oameni, nu il faceti pe celalalt sa astepte (preferabil daca vedeti ca partenerul nu face nimic 2 minute... Buzz-aitil)Asa.
Am facut toate etapele.
Postez etapa urmatoare dupa incheierea termenului limita sau dupa ce se joaca toate meciurile.
Etapa I:
Nemesis vs blackandwhite
lexyboy1992 vs panterasboss
verbal vs 1381
Termen limita: 23:32, 3 iulie, 2oo7. (pana poimaine la 11 juma) :)Voi face totul frumos cu niste
culori si
chestii cand se termina
etapa