Ce parere aveti despre marea campioana elvetianca ?
4 posters
Martina Hingis
razvan95- Boboc
- Number of posts : 182
Registration date : 2007-06-29
- Post n°2
Re: Martina Hingis
este o tenismena foarte buna
Romana- Membru
Number of posts : 325
Idol : football,wrestling,tennis,ski jumping,F1,
Registration date : 2007-06-28
- Post n°3
este o jucatoare talentata si foarte frumoasa,este preferata mea,pacat totusi ca e cam inconstanta si nici nu are pregatirea fizica necesara sa le faca fatza altor jucatoare.
tennisgirl- Newbie
Number of posts : 56
Registration date : 2007-06-29
- Post n°4
pai nu e vina ei k n-are 2 metri inaltime si 100kg precum surorile&co
ea castiga datorita talentului ei,nu prin forta,ci prin finete.a fost campioana la doar 16 ani,castigand trei din cele 4 turnee de mare slem fiind la un singur meci de a castiga si french open-ul.
are recorduri care nu cred k vor fi egalate prea curand si spre bucuria fanilor s-a intors in circuit dupa 3 ani de absenta din iubire pt acest sport care a facut-o celebra.eu zic sa ne bucuram atata timp cat mai joaca indiferent de performante!
ea castiga datorita talentului ei,nu prin forta,ci prin finete.a fost campioana la doar 16 ani,castigand trei din cele 4 turnee de mare slem fiind la un singur meci de a castiga si french open-ul.
are recorduri care nu cred k vor fi egalate prea curand si spre bucuria fanilor s-a intors in circuit dupa 3 ani de absenta din iubire pt acest sport care a facut-o celebra.eu zic sa ne bucuram atata timp cat mai joaca indiferent de performante!