by undead June 29th 2007, 10:55 pm
IA ZII DANTE CINE E MAESTRUL IN GUNZ DE AICI,EH ?Hai,sa te aud....! :))
Dupa 22 de levele jucate ma delcar satisfacut de joc...e foarte distractiv sa te certi cu domnu' dante pentru questul pe kre o sa-l faci impreuna cu dansul shi e mai placut sa lupti alaturi de partenerul tau cu arme de toate feluriile contra monstriilor,scheleti,goblini...stuff like that !Ai nevoie de iteme pe kre le obtii din diferite questuri pentru a te bate cu diferiti bossi....e fain rau :).
Mai fain e faptul k iti casapesti fara mila propriul aliat cu kre de abia ai terminat un quest,dandu-i headshot in super-marfa realizatele Deathmatchuri....dak vrei sa te antrenezi pentru a ciordi magazinul de bijuterii din centrul orasului,jocul asta e un good start...Combouriile pe kre poti sa le faci in lupta shi gameplayul alert (uneori tre' sa apesi 7 butoane intr-un interval de 2 secunde)te fac sa transpiri pana in chiloti shi sa-ti aduni degetele cu farasul.Grafica e lamentabila...rar am vazut un engine asa de prost optimizat,dar o sa uitati repede de asta cand tre' sa va feriti de gloante,sa alergati pe pereti,sa faceti scheme gen matrix...etc.
DA !
Va recomnd jocul,puteti sa platiti prin transfer bancar pentru iteme,haine,arme premium kre va aduc avantaje in lupta + k arata super-cool.
PS:Shi nu ma opresc pana nu ma asigur k Dante ARDE de furie....Deci,dragul meu prieten....am batut lich-kingul shi mi-am luat item premium de la el pe gratis....niste nadragi de rocker cu semne satanice kre-mi dau AP+25 shi HP+10
...stiu k ti-am zis asta shi pe mess,dar ma laud shi eu aici :)