5 posters
Crysis
The Undertaker- Senior
Number of posts : 1230
Registration date : 2007-06-28
- Post n°1
Crysis
THE DAREDEVIL- Membru nou
Number of posts : 39
- Post n°2
Re: Crysis
Probabil cere placa video de 512 sau vreo nebunie dasta......
blackndwhite- Super Moderator
Number of posts : 79
Registration date : 2007-04-15
- Post n°3
Ar trebui sa'mi iau sistem nou ca sa joc acest joc. :) Chestia e ca nu sunt un fan al acestor tipuri de joc.
undead- Membru nou
Number of posts : 34
Registration date : 2007-06-29
- Post n°4
Am jucat demo-ul shi nu are cerinte foarte foarte mari de sistem :D....dar nici mici pentru un gamer normal....adik da,e recomandat sa ai 512 video memory,dar dak nu ai 2gb ram nu prea ruleaza cum trebuie....o placa de baza p5pl2 asus inca nu e invechita pentru jocul acesta (2gb ram)shi ati radeon.....o generatie mai noua preferabil...512 video dak vrei shader high shi 1280x1024...le am pe astea si-mi mere' bine !
Jocul e nasol,sincer...boooooring...o misiune naspa shi plictisitoare in jungla....actiunea nu e foarte bine realizata....joc gen rambo in care u ii rupi pe toti :D..Dupa engine-ul grafic ma asteptam la ceva mai marfa.....
Jocul e nasol,sincer...boooooring...o misiune naspa shi plictisitoare in jungla....actiunea nu e foarte bine realizata....joc gen rambo in care u ii rupi pe toti :D..Dupa engine-ul grafic ma asteptam la ceva mai marfa.....
The Undertaker- Senior
Number of posts : 1230
- Post n°5
^mda'...da in jocuri mai mult grafica conteaza..
undead- Membru nou
Number of posts : 34
- Post n°6
^GRESIT !
In jocuri conteaza gameplay-ul....misiuniile,questuriile,controlul,micro-mannagemntul (asta in RTS-uri)etc.Pe scurt,ce joci !Grafica este,da,importanta dar nu este un factor de kre sa depinda in principal calitatea unui joc.De aia la E3 au fost premiate jocuri ce nu uimeau prin calitatea video,ci prin un gameplay revolutionar....jocuri cu adevarat next-gen !
In jocuri conteaza gameplay-ul....misiuniile,questuriile,controlul,micro-mannagemntul (asta in RTS-uri)etc.Pe scurt,ce joci !Grafica este,da,importanta dar nu este un factor de kre sa depinda in principal calitatea unui joc.De aia la E3 au fost premiate jocuri ce nu uimeau prin calitatea video,ci prin un gameplay revolutionar....jocuri cu adevarat next-gen !
dbz_jeff- Membru
Number of posts : 419
- Post n°7
am un calculator destul de prost...deci nu imi merge :(