My Hobby

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
My Hobby

Forum despre hobby-urile noastre

+13
dreminem
dbz_jeff
play4fun
edone
Nemesis
Kapa
1381
The Undertaker
Romana
The_Phenomen
THE DAREDEVIL
Dante
clawy
17 posters

Ce s-a intamplat cu forumul TVSport?

Kapa
    Kapa
    Administrator
    Administrator

Female
    Number of posts : 263
    Job : Dante's partner
    Idol : Trish
    Registration date : 2007-04-15

Ce s-a intamplat cu forumul TVSport? - Page 2 Empty Re: Ce s-a intamplat cu forumul TVSport?

Post by Kapa June 30th 2007, 4:51 pm

clawy wrote:Mai lipsesc oameni, de ex. youcantseeme, rawecw, ryder, etc.
    Am avut o comunitate frumoasa pe acolo, dar ma bucur ca acum avem un forum independent.

YouCantSeeMe are forumul ei.
    Ryder e pe alt forum.
    RAWECW nu intra pe forumuri mici.
    dragos99
    Guest

Ce s-a intamplat cu forumul TVSport? - Page 2 Empty Re: Ce s-a intamplat cu forumul TVSport?

Post by dragos99 June 30th 2007, 8:48 pm

Kapa wrote:
    clawy wrote:Mai lipsesc oameni, de ex. youcantseeme, rawecw, ryder, etc.
    Am avut o comunitate frumoasa pe acolo, dar ma bucur ca acum avem un forum independent.

YouCantSeeMe are forumul ei.
    Ryder e pe alt forum.
    RAWECW nu intra pe forumuri mici.
    Asa e pacat de RAWECW dar mergem mai departe si truth lipseste dar asta si fara ei nu arata rau Razz
    dreminem
    Abia inregistrat
    Abia inregistrat

Number of posts : 10
    Registration date : 2007-06-30

Post by dreminem June 30th 2007, 10:55 pm

Si nu uitati ca acest lucru putea fi realizat dar voi ati revuzat nu yo nici Kapa.
    clawy
    clawy
    Membru nou
    Membru nou

Male
    Number of posts : 40
    Registration date : 2007-06-28

Post by clawy June 30th 2007, 10:59 pm

^ce lucru?
    Dante
    Dante
    Co-Administrator
    Co-Administrator

Male
    Number of posts : 295
    Job : Trish's partner
    Idol : Dante
    Registration date : 2007-04-15

Post by Dante June 30th 2007, 11:01 pm

dreminem wrote:Si nu uitati ca acest lucru putea fi realizat dar voi ati revuzat nu yo nici Kapa.

Imi traduci si mie ce ai vrut tu sa zici aici?....ori sunt eu prea prost si nu inteleg ce scrii....care din astea 2? scratch
    angel of death
    angel of death
    Newbie
    Newbie

Female
    Number of posts : 57
    Registration date : 2007-06-29

Post by angel of death June 30th 2007, 11:09 pm

nu cred ca esti prost dante ca nici eu nu pricep scratch scratch
    dreminem
    Abia inregistrat
    Abia inregistrat

Post by dreminem June 30th 2007, 11:09 pm

S-a discutat sa unim cele 2 forum-uri dar multi membri nu au fost de acord
    clawy
    clawy
    Membru nou
    Membru nou

Male

Post by clawy June 30th 2007, 11:12 pm

^pai cine nu a fost de acord? si unde ati discutat voi asta? ca nu vad discutie din asta nici pe forumul asta, nici pe al tau.
    Pana la urma 2 forumuri paralele nu au nici un sens, doar voi stiti de ce au fost create in primul rand.
    Nemesis
    Nemesis
    Co-Administrator
    Co-Administrator

Male
    Number of posts : 162
    Job : Student

Post by Nemesis June 30th 2007, 11:14 pm

dreminem wrote:Si nu uitati ca acest lucru putea fi realizat dar voi ati revuzat nu yo nici Kapa.
    Parles-vous romaine?
    Do you speak Romanian?
    Ma rog, ideea e ca propozitia ta nu a avut sens in contextul in care a fost scrisa.
    Pai kapa a facut un forum, asta e al ei, pe asta postam, din cate stiu eu niste useri au venit pe acest forum ca sa faca reclama la forumu tau.
    Nu inteleg de ce sa unim 2 forumuri cand puteam foarte bine sa ramanem cu asta, useri buni, arata bine, topicuri bune.
    dreminem
    Abia inregistrat
    Abia inregistrat

Post by dreminem June 30th 2007, 11:16 pm

ideal era unul tot pe IP.Board insa nici un host nu ofera forum cu ultima versiune 2.2 cea care era pe vechiul tvsport,oricum speram ca actualul host sa faca un upgrade cat de curand ,deoarece lipesc optiunile de rate user si add comment
    clawy
    clawy
    Membru nou
    Membru nou

Male

Post by clawy June 30th 2007, 11:24 pm

Mie imi place asta si ca look. Pana la urma conteaza comunitatea si nu in ce tehnologie e facut forumul. Daca ne-am lua dupa asta, vBulletin ar fi cel mai bun (parerea mea).
    Nu uitati sa ii multumiti totusi celui care a inchis forumul vechi, se bucura nespus de mult cand este criticat.
    dreminem
    Abia inregistrat
    Abia inregistrat

Post by dreminem June 30th 2007, 11:31 pm

EL nu avea ce sa faca mei .Atat timp cat domeniul nu era al lor eu explicasem cum sta treabala sugestii si reclamatii.Postul a fost initial al lui Prigoana care a cumparat si domeniul pentru forum,Prigoana a vandut postul celor de la PRO tv deci numai aveau de ce sa tina forum-ul.Prigoana platea domeniul de pomana

Nu uita era un amarat de admin care se ocupa cu forum-ul nuel dadea bani la host si la domeniu
    clawy
    clawy
    Membru nou
    Membru nou

Male

Post by clawy June 30th 2007, 11:33 pm

^ce poveste frumoasa. insa stim cu toti realitatea.
    dragos99
    Guest

Post by dragos99 July 1st 2007, 10:58 am

^^^^^^ Eu nu sunt de acord cu unirea asta e un forum pe care eu si nemesis si dbz_jeff am jurat sa ramanem aici pana dupa moarte :) .
    Nemesis
    Nemesis
    Co-Administrator
    Co-Administrator

Male
    Number of posts : 162
    Job : Student

Post by Nemesis July 1st 2007, 5:00 pm

Mai multi raman. :)
    Oricum kapa e mai tare ca Mishu. :)
    John Cena WWE
    Abia inregistrat
    Abia inregistrat

Male
    Number of posts : 15
    Registration date : 2007-07-01

Post by John Cena WWE July 1st 2007, 10:02 pm

din moment ce sport.ro/forum decand a fost deschis a fost un esec eram multumiti insa cu forumul nostru TVS dar comentatorii carora le e frik sa isi arate fata din diverse motive probabil dezastrul de la Cernobal ia afectat au inchis si TVS insa vad ca forumul lui Kapa e mai bun k amandoua la un loc
    angel of death
    angel of death
    Newbie
    Newbie

Female
    Number of posts : 57

Post by angel of death July 2nd 2007, 3:43 pm

forumul asta e mai bun Razz app dreminem mai taci odata ca nu as venii pe forumul tau nici sa imi dai bani :) nu ma misc de aici :)
    Romana
    Romana
    Membru
    Membru

Female
    Number of posts : 325
    Idol : football,wrestling,tennis,ski jumping,F1,

Post by Romana July 2nd 2007, 3:51 pm

asa e ,harrypotteritza are dreptate.forumul asta e super,administratorii sunt super,membrii sunt super(in afara de unii care sunt inregistratzi doar ca sa discute despre alt forum,e.g.dreminem)
    eu nu ma misc de pe forumul asta.cred k dreminem are impresia k forumul lui e bun pt k e p invision,de fapt este expresia clara a principiului maiorescian al formelor fara fond,forumul aratra bine in exterior dar este ca si gol in contzinut.
    The Undertaker
    The Undertaker
    Senior
    Senior

Male
    Number of posts : 1230

Post by The Undertaker July 2nd 2007, 11:57 pm

^post incomplete !!!

.....sa discute despre alt forum,e.g.dreminem

l`ai uitat pe dragos99

on:hmm'..nu stiu dupa ce se mai chinuie fosti L-) de pe TVS Forum [RIP] [dremiem cu moaca de ....] ..sa faca alt forum,pt k exista deja unul,mult mai bun decat toate..so'..a message to dremiem: Shoot yourself! ..(Ti`as lasa un mesaj mai bun,compus de mine..dar ii cam vulgar)
    ThePhenom
    Abia inregistrat
    Abia inregistrat

Number of posts : 16

Post by ThePhenom July 9th 2007, 12:06 am

Dupa ce forumul tvsport a murit sau facut zeci de forumuri.Cred ca aproape toti userii de pe vechiul tvsport au cate un forum(eu nu Razz)!!

@The_Phenomen:tu ai incercat sa-mi furi nick-ul pe toate forumurile?Vezi ca daca te refereai la Undertaker se numeste The Phenom nu Phenomen cum ai zis tu...
    hulkster
    hulkster
    Newbie
    Newbie

Male
    Number of posts : 95
    Registration date : 2007-07-07

Post by hulkster July 9th 2007, 1:53 pm

rusine oamenlior aia ce apar la televizor cu izmene(masti) pe fata sa nu le vedem fata ca sunt prea frumosi pentru noi...... forumul asta este super in plus administratorii sunt super kapa si dante ....... promit si eu ca nu ma voi muta de pe acest forum si cand voi muri va voi bantuii forumul ..... Razz
    clawy
    clawy
    Membru nou
    Membru nou

Male

Post by clawy July 9th 2007, 3:20 pm

^hai ca acum exagerezi. Mastile sunt un element important al wrestlingului, cel putin a celui mexican. Nu pot sa spun ca am avut foarte multa tangenta cu el, in afara de un show saptamanal care se dadea prin anii 90 pe un post spaniol sau mexican, si mexacanii care au trecut prin wCw si apoi WWE. Am vazut multi wrestleri mascati, insa comentatori mascati nu am vazut. Poate exista, deci nu vreau sa insist pe faptul asta, fiindca nu am toate cunostintele necesare.
    Insa sunt doua lucruri esentiale:
    1) o masca nu are rost cand cel putin cu Gabi exista poze pe net, pe care le gasesti simplu cu google (nu stiu daca mai sunt, dar acum a o luna-doua mai erau)
    2) cei doi prezinta WWE, o federatie care il refuza pe Mystico chiar din cauza unei masti

Ce sa zic, e o cale lunga si trista de la http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3442 la http://www.sport.ro/stiri/11096/Wrestling/Inca-mai-crezi-ca-wrestlingul-este-trucat-.html.

Cred ca topicul asta poate fi inchis. Forumul TVSport oricum nu mai revine. Macar comunitatea si spiritul ei traiesc in continuare, dovada cea mai clara fiind invitatilie pe 5 forumuri pe care le-am primit, administrate de fosti membrii.

Hai ca ma pun la invatat, sa termin odata cu sesiune asta si va promit ca o sa fiu mai activ pe aici. Asta e raspuns celor care imi tot trimit mesaje si se supara ca nu le raspund. Cineva chiar m-a cautat pe Hattrick, asta da insistenta Razz
    hulkster
    hulkster
    Newbie
    Newbie

Male
    Number of posts : 95
    Registration date : 2007-07-07

Post by hulkster July 11th 2007, 1:15 pm

da la wrestling nu e nimic in special la mexican si chiar si la japonezi dar iti zic 97 % ca inafara de ei nu exista comentatori mascatii mie personal si prietenilor mei care se uita la wrestling ni se pare o prostie foarte mare

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is November 21st 2024, 12:05 pm