Un soooooooper joc de strategie ste atat de real incat daca ai si ochelari de aia de la filme sa vezi ca in reealitate e super belea
4 posters
Medieval 2
The Undertaker- Senior
Number of posts : 1230
Registration date : 2007-06-28
- Post n°2
Re: Medieval 2
are grafica zuuuuuuuuuuupeerrr tare,da ii jeg jocu...ceva Chariots of War ii..ji ala`i mai fain..k iti faci trupe ji dalea..pe langa asta..kre direct iti iei armata pe kre o ai ji te duci la razboi
dragos99- Guest
- Post n°3
Mie imi place foarte mult ca am ochelari de Cinema cu care vezi ca in realitate si mi pun si joc in batalii zici ca aia sunt langa mineThe Undertaker wrote:are grafica zuuuuuuuuuuupeerrr tare,da ii jeg jocu...ceva Chariots of War ii..ji ala`i mai fain..k iti faci trupe ji dalea..pe langa asta..kre direct iti iei armata pe kre o ai ji te duci la razboi
THE DAREDEVIL- Membru nou
Number of posts : 39
Registration date : 2007-06-28
- Post n°4
Eu am Shogun Totoal War si mia placut,presupun ca mi-ar place si asta :D
stryker4cash- Boboc
Number of posts : 246
Registration date : 2007-06-29
- Post n°5
Foarte bun jocul. este foarte usor de inteles mai ales daca ai jucat si rome total war inainte. Are o grafica excelenta si este mishto :)
undead- Membru nou
Number of posts : 34
Registration date : 2007-06-29
- Post n°6
Cam de n00bi....am facut tutorialul shi o misisune shi mi-am dat seama k nu se bazeaza pe strategie,pe gandire....faci armata,ii gasesti baza shi-l casapesti :)
dragos99- Guest
- Post n°7
da il casapesti daca dai sa vezi doar rezumatul normal dar daca joci lupte nu mai eundead wrote:Cam de n00bi....am facut tutorialul shi o misisune shi mi-am dat seama k nu se bazeaza pe strategie,pe gandire....faci armata,ii gasesti baza shi-l casapesti :)