Echipa multi nationala o echipa care ataca titlul sa speram ca si cu succes . O echipa cu 19 straini cam mult dar joaca bine straini astia
5 posters
CFR Cluj
clawy- Membru nou
Number of posts : 40
Registration date : 2007-06-28
- Post n°2
Re: CFR Cluj
Echipa e buna, stadionul insa e foarte penibil. Desi am citit ca mai nou se lucreaza la greu la el, poate o sa iasa ceva frumos.
dragos99- Guest
- Post n°3
Se rezolva si asta stai calmclawy wrote:Echipa e buna, stadionul insa e foarte penibil. Desi am citit ca mai nou se lucreaza la greu la el, poate o sa iasa ceva frumos.
Nemesis- Co-Administrator
Number of posts : 162
Job : Student
- Post n°4
Si Arsenal avea la un moment dar doar 2 englezi in lot. :)dragos99 wrote:Echipa multi nationala o echipa care ataca titlul sa speram ca si cu succes . O echipa cu 19 straini cam mult dar joaca bine straini astia
Oricum CFR e cea mai buna echipa din provincie, nu prea are sanse la titlu (Steaua, Dinamo, Rapid sunt cele are au sanse reale), dar pot sa faca niste meciuri frumoase cu aceste 3 echipe.
dragos99- Guest
- Post n°5
CFR este cu mult peste Rapid , Rapid a pierdut multi jucatori esentiali pentru echipa si pentru suporteri cel mai elocvent dintre ei fiind Valentin Badoi , l-au mai pierdut si pe Moldovan mai era putin si-l pierdeau si pe Mugurel "Pele" BugaNemesis wrote:Si Arsenal avea la un moment dar doar 2 englezi in lot. :)dragos99 wrote:Echipa multi nationala o echipa care ataca titlul sa speram ca si cu succes . O echipa cu 19 straini cam mult dar joaca bine straini astia
Oricum CFR e cea mai buna echipa din provincie, nu prea are sanse la titlu (Steaua, Dinamo, Rapid sunt cele are au sanse reale), dar pot sa faca niste meciuri frumoase cu aceste 3 echipe.
gio- Boboc
Number of posts : 152
Registration date : 2007-06-29
- Post n°6
Nemesis wrote:Si Arsenal avea la un moment dar doar 2 englezi in lot. :)dragos99 wrote:Echipa multi nationala o echipa care ataca titlul sa speram ca si cu succes . O echipa cu 19 straini cam mult dar joaca bine straini astia
Clujul este cu mult peste rapid mai ales dupa cati au plecat de la rapid .. s-a vazut si in sezonul trecut ... Clujul putea termina chiar pe locul 2 dar ce sa-i faci ... e bine pt inceput un loc 3 si sper sa aiba un parcurs bun in Cupa UEFA la fel cum au avut si in Cupa UEFA Intertoto ...
off: si nu cred ca rapid are sanse reale la titlu ... in ultimii ani(ca deobicei) Dinamo si Steaua si-au impartit titlurile ... la inceputul fiecarui sezon rapidistii se declara favoriti dar la sfarsit ajung cu botul pe labe ...
dragos99- Guest
- Post n°7
Vezi Nemesis toti zic ca Rapid a ajuns jos de totgio wrote:Nemesis wrote:Si Arsenal avea la un moment dar doar 2 englezi in lot. :)dragos99 wrote:Echipa multi nationala o echipa care ataca titlul sa speram ca si cu succes . O echipa cu 19 straini cam mult dar joaca bine straini astia
Clujul este cu mult peste rapid mai ales dupa cati au plecat de la rapid .. s-a vazut si in sezonul trecut ... Clujul putea termina chiar pe locul 2 dar ce sa-i faci ... e bine pt inceput un loc 3 si sper sa aiba un parcurs bun in Cupa UEFA la fel cum au avut si in Cupa UEFA Intertoto ...
off: si nu cred ca rapid are sanse reale la titlu ... in ultimii ani(ca deobicei) Dinamo si Steaua si-au impartit titlurile ... la inceputul fiecarui sezon rapidistii se declara favoriti dar la sfarsit ajung cu botul pe labe ...
stryker4cash- Boboc
Number of posts : 246
Registration date : 2007-06-29
- Post n°8
Are atitudine Clujul , sper sa prinda un loc in Europa sezonul 07/08. :d
dragos99- Guest
- Post n°9
O sa prinda si daca termina pe 4 se duce in Uefa dar poate Tmisoara sa o iau atat din provincie
The Undertaker- Senior
Number of posts : 1230
- Post n°10
mi`au plakut atunci knd erau in Inter`Toto ..jukau Super fain..am urmarit toate meciurile din inter`toto..:)..
ji akum joaka bine,dar nu prea mai urmaresc campionatu` romaniei
ji akum joaka bine,dar nu prea mai urmaresc campionatu` romaniei