F.C. Arges Pitesti ce parere aveti despre aceasta echipa merita sa ajunga aici sa speram ca vom revine cat mai derepe in Liga I Forta Arges Forta Arges Forta Arges . uitati cine este arges al judetului Arges
4 posters
F.C. Arges Pitesti
Poll
Va promova anul acesta?
- [ 6 ]
- [75%]
- [ 2 ]
- [25%]
Total Votes: 8
Poll closed
Poll closed
gio- Boboc
Number of posts : 152
Registration date : 2007-06-29
- Post n°2
Re: F.C. Arges Pitesti
sper sa promoveze pt ca nu merita o echipa cu o istorie ca a argesului sa ramana in liga a 2a sau mai rau .. nu stiu daca vor promova din prima ... trebuie sa aduca ceva jucatori ca este lupta mare pt promovare ....
John Cena WWE- Abia inregistrat
Number of posts : 15
Registration date : 2007-07-01
- Post n°4
In acest moment echipa judetului nostru din pakte e Dacia Mioveni :(...sunt mici sanse sa venim anul asta deoarece au plekt multi fotbalisti
clawy- Membru nou
Number of posts : 40
Registration date : 2007-06-28
- Post n°5
gio wrote:sper sa promoveze pt ca nu merita o echipa cu o istorie ca a argesului sa ramana in liga a 2a sau mai rau .. nu stiu daca vor promova din prima ... trebuie sa aduca ceva jucatori ca este lupta mare pt promovare ....
Echipe cu o istorie asemanatoare sau mai mare au stat ani in sir in diviziile inferioare, unele chiar au fost desfiintate. Din pacate azi istoria nu mai prea reprezinta nimic, ai bani, faci performanta, nu ai, nu faci.
Sincer FC Arges mi s-a parut mereu o echipa simpatica (mai ales fiindca si ei au culori alb-violete), nici pana azi nu am inteles cum au retrogradat in primul rand, pe hartie aveau o echipe buna. Daca vor face ce au facut pana acum (adica a promova tineri), eu zic ca ii vom revedea in curand in A. Depinde desigur si de serie, cred ca in prima serie nu au sanse, acolo prooveaza Petrolul (Ploiesti, Moreni, ce o fi) si FC Brasov. Pe langa asta mai sunt echipe grele ca FC National, Sportul, FCM Bacau, Otopeni, Delta Tulcea, sper ca nu am uitat pe nimeni. Dar probabil Argesul va pica in seria 2, unde a fost si Mioveniul, iar atunci are toate sansele din lume.
John Cena WWE- Abia inregistrat
Number of posts : 15
Registration date : 2007-07-01
- Post n°6
Poi da au ramas numai tinerii la echipa deci akum tinerii generatiei de azi se pot remarca si ei cum au faqto Mutu ,Mara , Vali Nastase etc.....
The Undertaker- Senior
Number of posts : 1230
Registration date : 2007-06-28
- Post n°7
hmm'..nu stiu 50% ar merita,50% n`ar merita..
totusi..ar merita sa mearga in Liga I,numa ar fi pe ultimele locuri
totusi..ar merita sa mearga in Liga I,numa ar fi pe ultimele locuri