My Hobby

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
My Hobby

Forum despre hobby-urile noastre

+2
Romana
The Undertaker
6 posters

Cel mai nebunesc lucru facut de voi

The Undertaker
    The Undertaker
    Senior
    Senior

Male
    Number of posts : 1230
    Registration date : 2007-06-28

Cel mai nebunesc lucru facut de voi Empty Cel mai nebunesc lucru facut de voi

Post by The Undertaker June 29th 2007, 8:46 pm

hmm'..eu chiar azi am fakut un lucru super:)...am bagat un shobolan intr`un borcan

Last edited by on June 30th 2007, 9:29 pm; edited 1 time in total
    Romana
    Romana
    Membru
    Membru

Female
    Number of posts : 325
    Idol : football,wrestling,tennis,ski jumping,F1,

Cel mai nebunesc lucru facut de voi Empty Re: Cel mai nebunesc lucru facut de voi

Post by Romana June 29th 2007, 9:22 pm

n-am prea facut lucruri nebunesti,poate doar knd l-am filmat pe proful de istorie si l-am pus pe you tube Razz
    Dante
    Dante
    Co-Administrator
    Co-Administrator

Male
    Number of posts : 295
    Job : Trish's partner
    Idol : Dante
    Registration date : 2007-04-15

Cel mai nebunesc lucru facut de voi Empty Re: Cel mai nebunesc lucru facut de voi

Post by Dante June 30th 2007, 4:12 am

Am mancat un bob de mazare....a fost incredibil de nebunesc...nu ma gandeam in viata mea ca o sa fac asa ceva....ma mir ca am supravietuit
    dragos99
    Guest

Post by dragos99 June 30th 2007, 8:39 pm

The Undertaker wrote:Uitati aici shobolanu`/shoarecele kre l`am bagat in borcan :))
    Cel mai nebunesc lucru facut de voi IMG15811
    Cel mai nebunesc lucru facut de voi IMG1583
    Ai noroc ca in Romania nu este ASPCA pt animale ca luai amenda si inchisoare doar pt maltratare iei 100 dolari amenda si 6 luni de parnaie uitate pe Animal Planet si vezi ce patesc aia de fac asa ca tine.

The Undertaker soarecele/sobolanul a murit?
    The Undertaker
    The Undertaker
    Senior
    Senior

Male

Post by The Undertaker June 30th 2007, 9:24 pm

pai nu...doar so ametit putin..:)..am crezut k o murit..dar de fapt m`am dus azi sa vad unde l`am pus ji nu mai era akol..ji mi`a zis taik`meu k shobolanii is f rezistenti
    ji don't worry,k nu i`am fakut nimik'..l`am prins in butoiu cu grau ji l`am bagat intr`un borcan..ji vreo 2 min i`am dat drumu,k l`am dus la pisici sa vad ce fak cu borcanu:)
    dragos99
    Guest

Post by dragos99 July 1st 2007, 11:02 am

Eu cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut a fost cand am mers la varamea si m-am jucat pititea m0am bagat in dulap si am ramas inchis acolo :) din pacate nu am poze
    fiultatalui
    fiultatalui
    Newbie
    Newbie

Male
    Number of posts : 52
    Registration date : 2007-07-02

Post by fiultatalui July 4th 2007, 3:51 pm

eu am facut un superplex pe fratemeu de pe dulap prin biroul de la comp.
    dragos99
    Guest

Post by dragos99 July 5th 2007, 11:42 am

fiultatalui wrote:eu am facut un superplex pe fratemeu de pe dulap prin biroul de la comp.
    Si vrei sa te cred?????????

On:ma dar ce lucruri a-ti facut mai ales Dante
    hulkster
    hulkster
    Newbie
    Newbie

Male
    Number of posts : 95
    Registration date : 2007-07-07

Post by hulkster July 8th 2007, 7:50 pm

periculos e i'am facut un powerbomb lu varumiu ca am pe mess sa se vada ce muzica ascult si punea o manea de la el de pe comp ca eram la el si i-am facut un fel de poewerbomb

nebunesc am scris pe zidu liceuli cu un spray pentru grafittty :{cuvant urat} school mare de tot si mam semnat hulkster ......
    Dante
    Dante
    Co-Administrator
    Co-Administrator

Male

Post by Dante July 9th 2007, 2:18 am

Mi-am adus aminte...de alt lucru nebunesc pe care l-am facut...m-am luat la bataie cu vantu...da' al drq era ca nu vroia sa dea deloc in mine...cred ca ii era frica..eu ii dadeam pumni si capete in gura si el statea ca prostu Wall
    edone
    Boboc
    Boboc

Male
    Number of posts : 159
    Registration date : 2007-06-29

Post by edone July 10th 2007, 7:24 pm

Dante wrote:Mi-am adus aminte...de alt lucru nebunesc pe care l-am facut...m-am luat la bataie cu vantu...da' al drq era ca nu vroia sa dea deloc in mine...cred ca ii era frica..eu ii dadeam pumni si capete in gura si el statea ca prostu Wall
    esti nebun Very Happy eu am facut un moonsault pe un pat
    Dante
    Dante
    Co-Administrator
    Co-Administrator

Male

Post by Dante July 10th 2007, 9:40 pm

edone wrote:
    Dante wrote:Mi-am adus aminte...de alt lucru nebunesc pe care l-am facut...m-am luat la bataie cu vantu...da' al drq era ca nu vroia sa dea deloc in mine...cred ca ii era frica..eu ii dadeam pumni si capete in gura si el statea ca prostu Wall
    esti nebun Very Happy eu am facut un moonsault pe un pat

Ai reusit sa faci si pin-ul?
    The Undertaker
    The Undertaker
    Senior
    Senior

Male

Post by The Undertaker July 11th 2007, 10:57 pm

Laughing ..edone cover the bed & 1-2 & ...off' damn,too close! Laughing

am scapat sapunul in WC affraid knd m`am spalat Rolling Eyes ..(un raspuns pt dante' k 99% pun pariu k o sa zica k am fakut baie in WC:=)): ,so` am fakut in vana :) bounce )

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is November 21st 2024, 11:54 am